Milí rodičia, máte doma tínedžera, ktorý by rád začal pravidelne cvičiť a osvojil si zdravý životný štýl?

Chcete, aby vaše dieťa získalo pevné základy pre zdravý a aktívny život? Hľadáte spôsob, ako podporiť jeho telesný rozvoj, sebavedomie a zodpovedný prístup k svojmu zdraviu? Práve pre vás a vaše deti sme vytvorili jedinečný program FyzioFit Junior! Tento program je určený pre tínedžerov vo veku od 13 rokov, ktorí sa chcú venovať športu a pohybu s rovnakou intenzitou a nasadením ako dospelí, ale pod odborným dohľadom prispôsobeným ich potrebám.

Veríme, že práve v tomto veku je kľúčové formovať správne návyky a poskytovať deťom možnosti, ako sa rozvíjať fyzicky aj psychicky. Program FyzioFit Junior ponúka deťom príležitosť nielen zlepšiť svoju kondíciu, ale aj získať nové zručnosti, ktoré im budú užitočné po celý život. V bezpečnom a podporujúcom prostredí nášho fitness centra sa vaše dieťa naučí, ako cvičiť správne a efektívne, pod vedením skúsených trénerov a fyzioterapeutov.

Vaše dieťa môže začať budovať svoj zdravý životný štýl už teraz, v atmosfére, ktorá ho bude motivovať k neustálemu pokroku a radosti z pohybu.

🔹 Zdravý životný štýl
🔹 Fitness tréningy pod dohľadom odborníkov
🔹 Nutrične vyvážený jedálníček
🔹 Bezpečné a podnetné prostredie

Prečo zvoliť FyzioFit Junior?

Zdravý životný štýl

Naši odborníci na výživu naučia vaše deti, ako si zostaviť nutrične vyvážený jedáliíček, ktorý podporí ich rast a energiu.

Profesionálne vedenie

Tréningy prebiehajú v jednom z najväčších fitness gymov na Slovensku – xbionic v Šamoríne, pod dohľadom skúsených trénerov a fyzioterapeutov.

Bezpečnosť a individuálny prístup

Každé dieťa dostane individuálny prístup a dohľad, aby mohlo dosiahnuť svoje ciele bezpečne a efektívne.

Motivácia a zábava

Program je navrhnutý tak, aby bol zábavný a motivujúci. Vaše deti získajú nové priateľstvá, naučia sa nové zručnosti a budú sa tešiť na každú tréningovú jednotku.

Ako sa registrovať?

Nechajte vaše deti zažiť leto, ktoré ich nakopne a pripraví na zdravú a aktívnu budúcnosť. Prihláste ich do programu FyzioFit Junior ešte dnes!

Napíšte nám alebo zavolajte na telefónne číslo:

0918 570 352

Koľko to stojí?

Vaše deti zažijú tréningy ako profesionáli.

Naši tréneri ich naučia ako správne cvičiť a stravovať sa!

Nájdete nás aj na Instagrame a Facebooku